Bästa helgen!

Denna helg har var sååå bra! Kanske en utav de bästa sen jag kom hit :) I torsdags va som sagt beachcomber och vi hade skitkul. Fredag tog jag, Emilie och Carl det lugnt på kvällen medan de andra drog på hemmafest. Eftersom jag va ganska bakfull så tyckte jag att det va skönt :) I igår va på stranden på dagen och körde beachvolleyball. Riktigt kul men väldigt jobbigt! På kvällen körde vi beerpong och hade det hur trevligt som helst :) idag har vi alla vart helt slut så jag har pluggat lite och sen bara tatt det lugnt! Visar bilden från helgen :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakfull!

Igår va en bra dag. Torsdagar är alltid den bästa dagen :) Jag är så himla glad för att jag har hittat mig en hobby, segling :D det är så himla kul och igår klarade jag första gränsen så nu får jag hyra och segla själv! 
 
Efter seglingen gick jag hem till vikingarna och power napa, fett gött! sen tog jag mig en promenad och handla mat till mig och grabbarna. En fräsch ceasarsallad blev det :) Sen va det dax att göra sig iordning för en festkväll. Vi hade skitkul men billiga drinkar gjorde att jag idag inte mått så bra. Legat i fosterställning i ett mörkt rum halva dagen, Hahaha. Men men, det va värt det! Nu ska halva gänget gå på houseparty men jag orkar inte så väljer att va hemma och kolla film :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härlig onsdag!

Idag har varit första njutardagen på länge! Jag älskar att ha Carl och Simon här men dagarna blir väldigt långa och intensiva samtidigt som man ska hinna med allt i skolan. Jag har ju inte så mycket men ändå :) Carl och Simon är på roadtrip till LA så jag har lite extra egentid vilket är gött ibland! 
 
Så min dag har bestått av långpromenad, windsurfing, tabatintervaller, städning och lite plugg :) Såå gött! Igår va jag hos vikingarna med Sandra, Nicklas, Victoria och Robin för tacoskväll och innan det sprang jag 5,5km i solnedgången. Sköna liv! 
 
 
 
Mina nya coola skor :)