Trött!

Eftersom jag bara sov 2,5h inatt så är jag väldigt trött nu. Har vart en lat dag men ändå hunnit med lite saker! Det bästa va nog att jag skypeade med min farmor och farfar imorse, så gulliga och det va så kul att prata lite med de :) Imorn är det massa roliga saker på schemat, så nu ska jag ladda mina batterier så jag orkar!
 
 

Bra kväll!

Igår va såååå kul! Vi firade Lisa med tårta och skönsång innan vi gick till en bar här i mission beach. Från början va det lite folk men eftersom drinkarna kostat 14kr och ölen 7kr så kom det ganska många studenter dit senare, vilket va kul! Lisa blev väldigt full så fick följa henne hem vid 23, hahah. Jag gick tillbaka till baren sen och hade skitkul hela kvällen :D När vi kom hem kollade vi på pochahontas och myste, världens bästa människor!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I skolan!

Har precis avslutat min franska och sitter nu och väntar på att min spanska ska börja. Franskan är verkligen kul för att läraren är störtskön :) spanskan känns lite jobbigare för alla är så duktiga och det känns som att jag är lite efter kunskapsmässigt. Men jag får väl kämpa lite så kanske jag är ikapp om ett tag :) Efter detta ska jag hem och slappa vid poolen och ikväll ska vi fira Lisa för imorn är jag ledig! Långhelg blir det också för att det är laborday nåndag så då blir vi lediga på måndag :D