:)

Idag är det en hejdå-dag eller på återseende-dag som jag helst vill kalla det. Började hos farmor och farfar med frukost innehållande mitt favoritbröd, farmorbröd! Undra om jag ska lära mig baka det nångång? Hoppas det :) Efter det gick jag till strandgatan för att fika med några arbetskompisar. Det va inte riktigt lika sorgligt för de kommer till mig och vi ska åka till Las Vegas ihop :D Hur kul som helst! Jag har sen även hunnit med att säga hejdå till morfar och Anette. Min morfar är livets sötaste, han skrev en lapp till mig och så fick jag en kram. Vilket faktiskt är stort av min morfar då han inte är den kramande typen, så det uppskattas väldigt :) jag fick även respengar av mina mor och farföräldrar, himla gulligt!
 
Jobbigaste hejdået som skedde idag va dock av Carl. Han ska åka till sina föräldrars stuga i några dagar och därför fick jag säga hejdå idag. Aldrig kul att se en så nära vara så ledsen men det dröjer inte många veckor innan han står där på andra sidan jorden hos mig! Jag fick även ett jättefint armband av honom, tack älskling :)
 
Nu ska jag göra mig iordning för dagens sista hejdå. Jag och mina vänner ska ut och äta på majo bar här i Trollhättan, ska bli himla mysigt :) Kvalitetstid när den är som bäst!
 
 
 

Beauty from inside and out!

 

Fixare totto!

Idag är en fixar dag! Tvätta, packa, låsa upp mobil, frysa gymkort, handla behövligheter, få ordning här hemma m.m. Men det är gött, idag gör jag allt tråkigt så har jag tid för massa roligheter resten av veckan :D smart Marty!
 
Ikväll ska jag spendera min tid med Maja, Simon och Carl. Vi ska nog grilla eller bara chilla, haha det rimma. Sen resten av veckan är det fika, fika och fika med massa fina människor. Känns så kul att så många vill hinna ses innan jag åker :) Nu ska jag återgå till det hårda arbetet,
Pussssss!
 
Bjuder på en bild som får mig glad!